Winkelwagen Geen producten

Betaalmethoden

SISOW waarborgt uw veiligheid met een veilige SSL-verbinding. SISOW is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux.
 

SSL-verbinding 
Uw transacties vinden plaats via een veilige SSL verbinding. Deze verbinding (bekend door de groene navigatie balk) garandeert een veilige transactie met u en uw bank. Dit is een sterke vorm van encryptie (versleuteling), die voorkomt dat kwaadwillenden uw gegevens kunnen gebruiken. Uw bank zal tijdens de transactie het transactiescherm in het beeldscherm plaatsen. Zo bent u vertrouwd en veilig online aan het winkelen. Ook vanuit het buitenland vinden uw betalingen plaats via een veilige SSL verbinding.

Bekijk voor meer informatie of contact met SISOW op de website www.sisow.nl


ideal

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren.                                                                           
Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. 

Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Hoe werkt iDEAL? 
Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank.

Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de webwinkel wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Als je internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden.

Wat kost het betalen met iDEAL? 
Iedereen kan bij gratis betalen met iDEAL!

Ik heb een betaling gedaan, hoe weet ik zeker dat ik heb betaald? 
Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Meer informatie over iDEAL 
Op www.ideal.nl  vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

Overboeking

Overboeking per bank betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren of met een overschrijvingsformulier. Een overboeking is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. 

Hoe werkt een overboeking?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met een Bank Overboeking wilt betalen. Je krijgt alle gegevens zoals totaalbedrag en rekening nummer. Aan de hand van deze gegevens kun je handmatig het te betalen bedrag aan ons overmaken.

Internetbankieren
Via uw eigen bank kunt u op een vertrouwde en veilige manier uw geld overboeken. Met de gegevens die u van ons ontvangt (totaalbedrag, ordernummer, rekening nummer) kunt u in uw eigen betaalomgeving het geld overboeken.

Paypal

PayPal is een internationale online betaalrekening waarbij u ervoor kunt kiezen een bankrekening of credit card te koppelen voor snelle en veilige betalingen. Door het grote netwerk en wereldwijde acceptatie kunt u met een PayPal account op bij veel webwinkels een betaling doen, makkelijk en snel!

Betalen met PayPal bied een aantal voordelen:
- Wereldwijd aankopen doen met PayPal
- PayPal garandeerd kopersbescherming
- Koppel eenvoudig uw credit card


Hoe werkt een PayPal betaling?
Nadat u bij ons in de winkel PayPal als betaalmethode heeft gekozen word u doorgestuud naar de website van PayPal. U ziet aan de linkerzijde een overzicht van uw bestelling met bijbehorende prijzen en de totaal prijs. Aan de rechterzijde van het scherm ziet u de mogelijkeheden voor het inloggen of aanmaken van een account.

U heeft nu twee mogelijkheden:
1. U heeft al een PayPal rekening, dan kunt u hier inloggen om de betaling te bevestigen
2. U wilt betalen met Credit Card of heeft nog geen PayPal rekening, dan kunt u betalen als gast. Vul dan uw Credit Card gegevens in, na het invullen selecteerd u doorgaan om uw betaling te bevestigen.

Na de betaling word u terug geleid naar onze website waar u nogmaals de bevestiging treft van uw betaling.

Wat kost betalen met Credit Card via PayPal?
Er word 4% PayPal Fee berekend voor (Credit Card) betalingen via PayPal.

Meer informatie over PayPal
Op www.paypal.com  vind je meer informatie over het het betalen via PayPal.

 

Mister cash/bankcontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.


Uitleg van Mister Cash.
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. 
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.