Winkelwagen Geen producten

Disclaimer

Disclaimer voor borsthout.nl

borsthout (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen borsthout, verleent u hierbij toegang tot borsthout.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

borsthout behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

borsthout spant zich in om de inhoud van borsthout.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. 

De op borsthout.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van borsthout.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op borsthout.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met borsthout.Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op borsthout.nl. borsthout oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op borsthout.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan borsthout nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij borsthout en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van borsthout, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Alle bedragen zijn inclusief btw
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.