Winkelwagen Geen producten

Over borsthout

Natuurlijke, robuuste en gebruikte materialen

Materialen die voor de ene taak afgedankt worden, zijn vaak perfect geschikt voor andere toepassingen. Steigerhout is hier een goed voorbeeld van. Onder de grauwe cementsluier van planken die jarenlang in de bouw zijn gebruikt, vind je mooi blank vurenhout waar je van alles mee kunt. De natuurlijke uitstraling en de robuuste, doorleefde structuur van dit hout geven mij iedere keer ideeën voor nieuwe ontwerpen. 
 

Met de hand gemaakt

Alle meubels maak ik zelf. Gebruikt steigerhout schuur ik langdurig en met veel zorg zoek ik de juiste planken bij elkaar. Iedere plank is verschillend, heeft een andere kleur en andere structuur. Door de juiste planken met elkaar te combineren, kom ik tot het mooiste eindresultaat.


Maatwerk

Het kan moeilijk zijn om een mooie tafel of kast in het juiste formaat te vinden. Of je hebt iets in je hoofd, maar kunt het nergens vinden. Omdat ik zelf tegen dit probleem aanliep, ben ik meubels voor in mijn eigen huis gaan maken. Vervolgens werd me steeds vaker gevraagd of ik dat ook voor anderen wilde doen en inmiddels is het grootste gedeelte van mijn opdrachten maatwerk. Ik luister naar uw idee, neem de maten op en maak gedetailleerde ontwerptekeningen. Nadat we het samen eens zijn geworden over het ontwerp, maak ik het meubel in mijn werkplaats.


Duurzame meubels

Alles wat ik maak is duurzaam: ik gebruik zoveel mogelijk natuurlijke en gebruikte materialen en zorg ervoor dat uw meubel lang mee kan gaan. De materialen kunnen tegen een stootje en de afwerking is secuur en solide.
 
Op deze site vindt u voorbeelden van meubels die ik met veel plezier voor u maak, maar ik denk ook graag met u na over nieuwe ontwerpen.


Dave Borst

 

 

Alle bedragen zijn inclusief btw
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.