Houtbouw Den Bosch

Houtbouw Den Bosch? Borsthout is ontstaan uit een passie die ik, Dave Borst, kreeg tijdens het maken van meubels voor eigen gebruik. Lees mijn verhaal en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen bij de realisatie van uw nieuwe houtproject.

Houtbouw Den Bosch

Ben je op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al jouw houtbouw in Den Bosch en omgeving? Wij zijn hét bedrijf als het gaat om uniek maatwerk in houtwerk, zowel binnen- als buitenprojecten. Wij maken elke opdracht met passie voor het hout.

Houtbouw voor binnen en buiten
Maatwerk in houtbouw, zowel voor binnen als buiten. Wat dacht je van een mooie hardhouten plantenbak? Of een praktisch houthok waar je jouw houtwerk droog kunt bewaren? Of misschien wel die prachtige pergola waar je kunt genieten in het zonnetje, op de tuinbank die wij ook voor je gemaakt hebben. Alles is mogelijk bij Borsthout. Wij zijn sterk in maatwerk dus je kunt voor buitenprojecten, maar ook voor binnenprojecten bij ons terecht!

Wij werken met duurzaam hout
Bij Borsthout vinden wij het werken met duurzaam hout belangrijk. Het hout waar wij mee werken wordt zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en het doel waarvoor het materiaal bestemd is.
Helaas zijn niet alle houtsoorten lokaal te verkrijgen. Voor buiten maken

Houtbouw Den Bosch
Houtbouw Den Bosch

Houtbouw Den Bosch - Zachthoutsoorten:

⦁ Douglas (fijn bezaagd en geschaafd);
⦁ Eiken;
⦁ Vuren;
⦁ Geïmpregneerd vuren;
⦁ Geïmpregneerd en gespoten vuren (gevelbekleding in diverse kleuren).

Voor het bekleden van wanden in overkappingen, afscheidingen, gevels en schuren:
⦁ Thermisch gemodificeerd hout;
⦁ Thermisch gemodificeerd grenen;
⦁ Thermisch gemodificeerd ayous;
⦁ Thermisch gemodificeerd fraké.

Voor overkappingen, tuinhuizen, plantenbakken, vlonders en ander houtwerk in de tuin, werken wij met hardhout:
⦁ Cumaru;
⦁ Algelijk vermelho;
⦁ Azobé;
⦁ Padouk.

Portfolio, unieke houtprojecten

Neem eens een overkapping die ik ontworpen en gemaakt heb. Deze plaats ik met gedetailleerde foto’s op mijn website zodat een potentiële klant kan zien wat voor werk ik aflever. Maar deze gebruik ik ook als referentiebeelden tijdens het bespreken van een opdracht. Op basis van een aantal foto’s kunnen we snel achterhalen welke stijl of houtsoort het beste bij je past. Mijn website is mijn portfolio, mijn passie is houtwerk.

Maatwerk overkapping Den Bosch - Hardhoutsoorten:

Ben je geïnteresseerd in een duurzaam houtbouwproject voor uw buiten of binnen, gemaakt van het allerbeste hout en alles compleet op maat? Of het om plantenbakken gaat, vlonders, schuttingen, pergola’s of een heerlijke zithoek waarop je kunt wegdromen met een goed boek, wij maken er een uniek stukje houtbouw van. Wij leveren gewoon maatwerk! Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over houtbouw in regio Den Bosch.

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68

Houtbouw Den Bosch

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die mijn team en ik u kunnen bieden?

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68