Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch

Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch ? Borsthout is ontstaan uit een passie die ik, Dave Borst, kreeg tijdens het maken van meubels voor eigen gebruik. Lees mijn verhaal en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen bij de realisatie van uw nieuwe houtproject.

Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch

Borsthout staat in de regio Den Bosch bekend om het bouwen van maatwerk van een overkapping en tuinhuis. Wij maken elke opdracht met evenveel liefde en passie voor het vak.

Buitenwerk en het houtwerk
Maatwerk in houtwerk, zowel voor overkappingen en tuinhuizen, op locatie bij jou in regio Den Bosch. Alles is mogelijk bij Borsthout. Wij hebben jarenlange ervaring en luisteren naar jouw wensen!
Duurzaam hout
Bij Borsthout vinden wij het werken met materialen die duurzaam zijn, erg belangrijk. Het hout waar wij mee werken wordt zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en het doel waarvoor het materiaal bestemd is.

Echter zijn niet alle houtsoorten lokaal te verkrijgen. Wij werken het liefst met hout dat verantwoord gekapt is. Voor buiten maken wij het meest gebruik van de volgende houtsoorten als het gaat om de bekleding en constructie van een overkapping of een tuinhuis:

Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch
Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch

Zachthoutsoorten:

  • Douglas (fijn bezaagd en geschaafd);
  • Eiken;
  • Vuren;
  • Geïmpregneerd vuren;
  • Geïmpregneerd en gespoten vuren (gevelbekleding in diverse kleuren).

Portfolio, unieke houtprojecten

Neem eens een overkapping die ik ontworpen en gemaakt heb. Deze plaats ik met gedetailleerde foto’s op mijn website zodat een potentiële klant kan zien wat voor werk ik aflever. Maar deze gebruik ik ook als referentiebeelden tijdens het bespreken van een opdracht. Op basis van een aantal foto’s kunnen we snel achterhalen welke stijl of houtsoort het beste bij je past. Mijn website is mijn portfolio, mijn passie is houtwerk.

Voor het bekleden van wanden in overkappingen, afscheidingen, gevels en schuren:

⦁ Thermisch gemodificeerd hout;
⦁ Thermisch gemodificeerd grenen;
⦁ Thermisch gemodificeerd ayous;
⦁ Thermisch gemodificeerd fraké.

De volgende hardhoutsoorten zijn uitermate geschikt voor het realiseren van overkappingen, tuinhuizen, plantenbakken, vlonders en ander houtwerk in de tuin:
⦁ Cumaru;
⦁ Algelijk vermelho;
⦁ Azobé;
⦁ Padouk.

Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch

Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch - Wij leveren maatwerk

Borsthout levert maatwerk. Wij luisteren naar jouw wens, nemen de maten op en maken gedetailleerde ontwerptekeningen. Nadat we het samen eens zijn geworden over het ontwerp, leggen wij jouw vlonder op locatie.

Samen bekijken we de mogelijkheden
Ben je geïnteresseerd in duurzaam houtwerk voor jouw overkapping of tuinhuis in regio Den Bosch? Wil je dat jouw fantastische overkapping of tuinhuis is gemaakt van het allerbeste hout? Bij Borsthout ben je aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in kleine en grote houtprojecten. Wij draaien er onze hand niet voor om! Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten!

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68

Maatwerk overkapping en tuinhuis Den Bosch

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die mijn team en ik u kunnen bieden?

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68