Meubel op maat Den Bosch

Meubel op maat Den Bosch? Borsthout is ontstaan uit een passie die ik, Dave Borst, kreeg tijdens het maken van meubels voor eigen gebruik. Lees mijn verhaal en hopelijk kunnen we iets voor elkaar betekenen bij de realisatie van uw nieuwe houtproject.

Meubel op maat Den Bosch

Wij zijn sterk in houtwerk en helpen jou met liefde, als het gaat om het ontwerpen van een meubel op maat voor jouw woning of bedrijfsruimte in regio Den Bosch. Denk hierbij aan kasten en tafels, bureaus of zelfs bedden. Borsthout staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Omdat wij een passie hebben voor alles wat met hout te maken heeft, kun je rekenen op een eindresultaat waar je nog jaren plezier van hebt.

Al het houtwerk voor binnen en buiten
Sterk in houtwerk, daar staat Borsthout bekend om. Wij kunnen voor jou een compleet interieur bouwen. Van een tafel met bijbehorende stoelen of een robuuste loftdeur. Misschien wel een zware tuintafel met bijbehorende stoelen voor jouw prachtige achtertuin. Wij zijn er niet alleen voor particulieren. Ook bedrijven, zoals winkels, helpen wij graag. Het team van Borsthout staat klaar voor iedereen! Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor een meubel op maat voor jouw woning of bedrijfsruimte in Den Bosch en omgeving!

Meubel op maat Den Bosch
Meubel op maat Den Bosch

Wij ontwerpen jouw meubel - Meubel op maat Den Bosch

Borsthout tekent het ontwerp uit, gedetailleerd en geheel naar jouw wensen. Wij ontwerpen jouw meubel met liefde voor het vak! Wil je bij nader inzien aanpassingen laten maken in het ontwerp? Dat is geen enkel probleem, Borsthout past het ontwerp gewoon voor jou aan! Als je tevreden bent, maken wij een definitief ontwerp met visualisatie zodat je een goed beeld krijgt van jouw meubel op maat. Bij Borsthout weten we wat er komt kijken bij een interieur en ontwerp van een mooi en duurzaam meubel op maat in regio Den Bosch.

Portfolio, unieke houtprojecten

Neem eens een overkapping die ik ontworpen en gemaakt heb. Deze plaats ik met gedetailleerde foto’s op mijn website zodat een potentiële klant kan zien wat voor werk ik aflever. Maar deze gebruik ik ook als referentiebeelden tijdens het bespreken van een opdracht. Op basis van een aantal foto’s kunnen we snel achterhalen welke stijl of houtsoort het beste bij je past. Mijn website is mijn portfolio, mijn passie is houtwerk.

Onze meubels zijn duurzaam

Het gebruik van duurzame materialen is erg belangrijk bij Borsthout. Wij willen alleen het allerbeste hout voor jou en het houtproject dat wij met liefde en vakmanschap voor je maken. Behalve dat wij sterk in houtwerk zijn, denken wij tevens graag aan jouw portemonnee. Ons hout is duurzaam en van de allerbeste kwaliteit. Want je wilt toch graag dat een meubel op maat jarenlang het pronkstuk van jouw interieur blijft of ondanks alle weersomstandigheden mooi blijft?

Meubel op maat Den Bosch

Onze klanten zijn belangrijk - Meubel op maat Den Bosch

Onze klanten zijn belangrijk voor ons. Wij houden van korte lijntjes, we zijn eerlijk en transparant. Wij gaan samen rond de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. Samen met jou denken we na over het perfecte meubel op maat. Wij werken op locatie in Den Bosch en omgeving. Wil je meer weten over onze werkwijze, prijzen of iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68

Meubel op maat Den Bosch

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die mijn team en ik u kunnen bieden?

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68