Meer binnen

Het ontwerpen van meubelstukken voor het interieur

Wij zijn sterk in houtwerk en kunnen u zeker helpen als het gaat om het ontwerpen van bijvoorbeeld kasten of tafels binnen uw interieur. Borsthout staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Doordat wij een passie hebben voor alles wat met hout te maken heeft, kunt u rekenen op een fantastisch eindresultaat.

Een compleet interieur
Sterk in houtwerk, dat zijn wij! Wij kunnen voor u een compleet interieur bouwen. Van een tafel met bijbehorende stoelen tot een schitterende loftdeur die als pronkstuk in uw woonkamer hangt. Niet alleen zijn wij er voor particulieren en hun interieur. Ook bedrijven, zoals winkels, helpen wij graag. Kortom: wij staan klaar voor particulieren en bedrijven, als het gaat om interieur en ontwerp.

Hoe wij te werk gaan

Borsthout tekent het ontwerp uit, gedetailleerd en rekening houdend met uw wensen en ons voorstel naar u toe. Misschien wilt u aanpassingen maken, dat is geen enkel probleem, dat doen wij gewoon! Als u tevreden bent, maken wij een definitief ontwerp met visualisatie zodat u een goed beeld krijgt van het project. Bij Borsthout weten we wat er komt kijken bij een interieur en ontwerp ervan!

Duurzaamheid is belangrijk
Het gebruik van duurzame materialen is erg belangrijk bij Borsthout. Wij willen het allerbeste voor u en het houtproject dat wij met liefde en vakmanschap voor u uitvoeren. Wij zijn sterk in houtwerk! En ook wij denken graag aan uw portemonnee. Ons hout is duurzaam en van de allerbeste kwaliteit. Want u wilt toch graag dat bijvoorbeeld een meubelstuk jarenlang meegaat?

De klant staat centraal
U als klant staat centraal als het gaat om interieur en ontwerp. Wij houden van korte lijntjes, we zijn eerlijk en transparant. Wij gaan samen rond de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. Samen met u denken we na over het totaalplaatje, dat is belangrijk! Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op!

Vrijblijvend contact

U als klant staat centraal bij Borsthout. Heeft u een project in gedachten en heeft u dus echt maatwerk nodig? Wij gaan samen met u rond de tafel zitten om uw idee over het project vorm te geven op papier. We bekijken samen de mogelijkheden hoe wij het beste uw idee kunnen gaan realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op!