Meer buiten

Buitenprojecten

Borsthout staat in de regio ‘s-Hertogenbosch bekend om het unieke maatwerk in houtwerk, zowel binnen als buitenprojecten. Wij maken elke opdracht met evenveel liefde en passie voor het vak.

Buitenwerk en het houtwerk
Maatwerk in houtwerk, zowel voor binnen als buiten. Wat dacht u van een mooie hardhouten plantenbak? Of een praktisch houthok waar u uw houtwerk droog kunt bewaren? Of misschien wel die prachtige pergola, heerlijk zittend in het zonnetje, op het bankje dat wij ook gemaakt hebben. Kortom, alles is mogelijk bij Borsthout. Wij zijn sterk in maatwerk, zowel voor binnen als voor buiten. U kunt voor buitenprojecten bij ons terecht!

Duurzame hout

Bij Borsthout vinden wij het werken met duurzame materialen belangrijk. Het hout waar wij mee werken wordt zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid en het doel waarvoor het materiaal bestemd is. Helaas zijn niet alle houtsoorten lokaal te verkrijgen. Wel kijken wij of het hout verantwoord gekapt wordt. Voor buiten maken wij het meest gebruik van de volgende houtsoorten als het gaat om de bekleding en constructie:

Zachthoutsoorten

Hardhoutsoorten

Voor bekleding van wanden in overkappingen, afscheidingen, gevels en schuren

Vrijblijvend contact

U als klant staat centraal bij Borsthout. Heeft u een project in gedachten en heeft u dus echt maatwerk nodig? Wij gaan samen met u rond de tafel zitten om uw idee over het project vorm te geven op papier. We bekijken samen de mogelijkheden hoe wij het beste uw idee kunnen gaan realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68