Overkappingen en tuinhuizen

Overkappingen en tuinhuizen

Zoekt u een vakman voor overkappingen en tuinhuizen, en dit gebouwd met duurzame materialen? Bij Borsthout bent u aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Esch en willen graag met u rond de tafel zitten om uw wensen door te nemen.

Visualisatie van het project
Wij tekenen het ontwerp uit, gedetailleerd en rekening houdend met uw wensen in ons voorstel naar u toe. Heeft u aanpassingen? Geen probleem! Vervolgens maken wij een definitief ontwerp met visualisatie zodat u een goed beeld krijgt van het project. Bij Borsthout weten we wat het bouwen van overkappingen en tuinhuizen is.

Duurzame materialen

Wij vinden het werken met duurzame materialen belangrijk bij Borsthout. Het is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor het kostenplaatje. Voor buitenwerk maken wij het meest gebruik van de volgende houtsoorten als het gaat om bekleding en constructie.

Voor bekleding van wanden in overkappingen, afscheidingen, gevels en schuren

Zachthoutsoorten

Hardhoutsoorten

Compleet ontzorgen

Borsthout ontzorgt u van a tot z, bij het bouwen van overkappingen en tuinhuizen. Naast het ontwerp en de realisatie kunnen wij ook zorgen voor de eventuele isolatie en elektriciteit in uw pas gebouwde tuinhuis. 

Wij werken nauw samen met een hoveniersbedrijf en een bestratingsbedrijf. Zodoende kan de gehele tuin aangelegd worden met één aanspreekpunt. Dit zorgt voor korte lijnen en een duidelijke samenwerking.

Vrijblijvend contact

U als klant staat centraal bij Borsthout. Heeft u een project in gedachten en heeft u dus echt maatwerk nodig? Wij gaan samen met u rond de tafel zitten om uw idee over het project vorm te geven op papier. We bekijken samen de mogelijkheden hoe wij het beste uw idee kunnen gaan realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op!