Ontwerpen

Hoe wij te werk gaan

Wij zijn sterk in houtwerk en kunnen u zeker helpen als het gaat om het ontwerpen van bijvoorbeeld kasten of tafels binnen uw interieur. Borsthout staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Doordat wij een passie hebben voor alles wat met hout te maken heeft,
kunt u rekenen op een fantastisch eindresultaat.

Borsthout tekent het ontwerp uit, gedetailleerd en rekening houdend met uw wensen en ons voorstel naar u toe. Misschien wilt u aanpassingen maken, dat is geen enkel probleem, dat doen wij gewoon! Als u tevreden bent, maken wij een definitief ontwerp met visualisatie zodat u een goed beeld krijgt van het project. Bij Borsthout weten we wat er komt kijken bij een interieur en ontwerp ervan!

Duurzaamheid is belangrijk
Het gebruik van duurzame materialen is erg belangrijk bij Borsthout. Wij willen het allerbeste voor u en het houtproject dat wij met liefde en vakmanschap voor u uitvoeren. Wij zijn sterk in houtwerk! En ook wij denken graag aan uw portemonnee. Ons hout is duurzaam en van de allerbeste kwaliteit. Want u wilt toch graag dat bijvoorbeeld een meubelstuk jarenlang meegaat?

De klant staat centraal
U als klant staat centraal als het gaat om interieur en ontwerp. Wij houden van korte lijntjes, we zijn eerlijk en transparant. Wij gaan samen rond de tafel zitten om alle mogelijkheden te bespreken. Samen met u denken we na over het totaalplaatje, dat is belangrijk! Wilt u meer weten? Neem dan snel contact op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die mijn team en ik u kunnen bieden?

Stuur een e-mail naar info@borsthout.nl of bel naar +31 (0)6 23 20 66 68